Кабінет міністрів України відзначив грамотою міського голову Бердичева

17 Січня 2015 15:40
РІО Бердичів

РІО Бердичів

Список державних нагород Василя Мазура, бердичівського міського голови, поповнився грамотою від уряду Арсенія Яценюка. На церемонії відзначення здобутків, перемог та досягнень бердичівлян, що відбулась 14 січня, на Василя, уже традиційно, окрім нагородження номінантів, лунало багато слів вдячності міському голові. А оскільки урочистості проходили на День Ангела мера, який приймав вітання з самісінького ранку,то не обійшлось і без поздоровлень та приємних несподіванок. Однією з них стало вручення почесної грамоти Кабінету Міністрів України, яку очільнику Бердичева вручив Ярослав Миколайович Лагута, заступник голови Житомирської ОДА.

«За вагомий особистий внесок у становлення та розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм» – процитував пан Лагута.

Нагадуємо, за весь час перебування на посаді міського голови, Василь Мазур був нагороджений різними державними відзнаками: 2006 – почесною грамотою ВР України. 2007 – орденами За заслуги III ступеня та ордена Святого Григорія Великого I ступеня. 2009 – почесною грамотою Кабінету Міністрів України. 2011 – орденом За заслуги II ступеня. Крім того, уже вдруге наш міський голова потрапив у списки номінантів загальнонаціональної програми «Людина Року 2014 року, в числі 12 претендентів на звання «Міський голова року».

mazur gramota