Сьогодні бердичівлянам вручатимуть повістки

21 Січня 2015 11:11
vidomosti-ua.com

vidomosti-ua.com

За інформацією Бердичева Ділового зі своїх джерел у міськвиконкомі, сьогодні, 21 січня в місті буде розпочато роботу по врученню бердичівлянам, придатним до мобілізації до Збройних сил України, повісток з пропозицією з’явитися до Бердичівського військкомату.

За інформацією джерела, 20 січня, мер Бердичева Василь Мазур провів секретну нараду в присутності бердичівських силовиків і представників ЗСУ, на якій обговорювалися питання технічного забезпечення призову в армію жителів міста Бердичева за мобілізаційним планом. Мер Бердичева впевнений, що з мобілізацією громадян проблем в Бердичеві не буде, так як бердичівляни завжди відрізнялися високим рівнем патріотизму та щирим бажанням захистити країну від сепаратистів і регулярних військ російської армії.

Загальна кількість мобілізованих на всій території України в період січень-квітень складе близько 50 000 чоловік. Планується, що Бердичів і Бердичівський район повинні дати країні п’ятсот солдатів і офіцерів. У першу чергу під мобілізацію потраплять фахівці для бронетанкових, артилерійських частин, військ зв’язку і ППО.

Джерело: Бердичів BIZ