У Бердичеві вкотре провели літературно-акустичний вечір

21 Січня 2015 13:32
РІО Бердичів

РІО Бердичів

Виступи різноманітних талановитих музичних виконавців у кав’ярнях нашого міста відбуваються досить регулярно, але і про влаштування таких заходів, як літературно-акустичні вечори, що включають в себе музику та читання віршів, молодь також не забуває.

Черговий такий виступ відбувся у кав’ярні «Карта Поляка», а організатором виявився талановитий співак Захарій Давиденко.

Саме Захарій здивував глядачів вправною грою на скрипці та зачарував присутніх своїм співом. Також він зачитував власні вірші, а також світових класиків та сучасних поетів. Чудову майстерність гри на гітарі проявив Євген Кіряков з Житомира.

Наприкінці вечора, глядачі та музиканти разом заспівали Гімн України, згадавши про свою любов до Батьківщини та про її захисників, які у ці часи боронять нашу державу від ворога.

Глядачі були дуже задоволені тим, як провели час, і пообіцяли, що якщо знову такий або подібний літературно-акустичний вечір відбудеться, вони його обов’язково відвідають.

«Я дуже здивований атмосферою, яка панувала у під час цього заходу. Я був пронизаний нею зсередини. Хотів би подякувати адміністраторам та парубкам за чудовий вечір і каву, які зігріли у таку зимну і непривітну погоду», – поділився враженнями Віталій Кухарчук.

А організатори пообіцяли, що і надалі будуть радувати своїх глядачів наступними заходами.

litvechir