Гроші на зарплати вчителям та лікарям перераховані з держбюджету, але не виплачені

24 Січня 2015 14:07
ukrposhta.ua

ukrposhta.ua

Гроші на зарплати вчителям та лікарям прийшли, утім станом на 21:00 п’ятниці ті їх поки що не отрмали. В міській раді обіцяють розрахунки найближчим часом.

Внаслідок внесення змін до деяких законодавчих актів з 2015 року утримання шкіл та лікарень міста має здійснюватись за рахунок державної субвенції, відповідні кошти на це враховані у державному бюджеті.

«Цього року держава взяла на себе обов’язок фінансувати галузь медицини та загальноосвітні навчальні заклади. Прикро, але  субвенції з держбюджету не були направлені вчасно. Внаслідок чого виникла затримка з виплатою заробітної плати. Ми направили ряд клопотань до Уряду щодо прискорення фінансування і нарешті отримали позитивний результат. Кошти на виплату заробітної плати та енергоносіїв шкіл та медичних закладів Житомир отримав, найближчим часом будуть проведені розрахунки. Ситуація з оплатою праці працівників дошкільних навчальних закладів, які утримуються за рахунок міського бюджету, повністю стабільна. Працівники дитячих садочків вчасно отримали заробітну плату»,  – повідомив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, цитує прес-служба міської ради.

Джерело: 1.zt.ua