Чотири депутати з Житомирщини отримали компенсацію з бюджету за житло у Києві

28 Січня 2015 16:36
1.zt.ua

1.zt.ua

Із 300 народних обранців, які отримали із бюджету компенсацію за оренду житла у грудні, четверо представників Житомирщини.

Це мажоритарники, які представляють у Раді наші округи: Павло Дзюблик, Борислав Розенблат, Володимир Арешонков та Олександр Ревега.

Не отримали грошей за житло двоє мажоритарників: колишній регіонал Віктор Развадовський та екс-спікер Володимир Литвин.

Не відмовився від компенсації за житло в Києві бердичівський мільйонер Олександр Ревега. За даними його декларації відомо, що в 2013 році він заробив майже 2 мільйони гривень.

Значно менше заробили в 2013 році колеги Ревеги. Найбіднішим, відповідно до офіційних даних, є власник заводу «Фаворит» Борислав Розенблат. Він отримав у 2013 році трохи більше 37 тисяч гривень.

З декларації, яку Павло Дзюблик оприлюднив іще під час виборчих перегонів, відомо, що за рік він заробив 76 тисяч гривень. Квартири у Києві не має, як і його колеги.

Володимир Арешонков заробив 203 тисячі гривень в 2013 році.

Серед тих, хто взяв державну компенсацію на житло, значаться: екс-регіонал Євген Балицький; двоє братів Балог;син мільярдера, власника агрофірми “Нібулон”, Андрій Вадатурський; колишній голова бюджетного комітету Євген Гєллєр;брати Добкіни; батько і син Кацуби; агромагнат Аркадій Корнацький; подружка горілчаного магната Олена Кошелєва; екс-голова Нацбанку Степан Кубів; зять колишнього глави Радміну Криму Василя Джарти Валерій Омельченко; власник “Бентлі” Олександр Пресман; позафракційний колишній заступник Коломойського Борис Філатов; одеський підприємець Геннадій Чекіта та інші відомі люди, пише 1.zt.ua з посиланням на Українську правду.

Джерело: 1.zt.ua