У Житомирській області виділили землю ще 30 учасникам АТО

9 Лютого 2015 10:51
zz.te.ua

zz.te.ua

Протягом минулого тижня, з 2 по 6 лютого, у Житомирській області прийнято 30 рішень про надання земельних ділянок учасникам АТО.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Держземагентства у Житомирській області.

Спільно із органами місцевого самоврядування прийнято 30 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО. Усього в області прийнято 758 таких рішень, наказів та розпоряджень на загальну площу 470,5362 гектара.

Крім цього, Житомирською міською радою надано 50 дозволів сім’ям загиблих та воїнам, які отримали поранення, беручи участь в антитерористичній операції,  на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Фахівці землевпорядної служби області продовжують пошук додаткових земельних масивів, які можна буде використати для забезпечення земельними ділянками всіх бійців, які виявлять бажання отримати земельні ділянки на Житомирщині, – резюмує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 19 січня було прийнято 541 рішень про виділення землі військовим на площу майже 309 гектарів.

Джерело: zhitomir.info