З Житомира для потреб медичної роти передали реанімобіль

13 Лютого 2015 12:24

Працівники Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, позбавлених піклування батьків, разом із багодійниками передали реанімобіль для потреб Першої медичної роти Нацгвардії України ім. Пирогова, що базується у другій клінічній лікарні Артемівська. Ініціатором придбання такого вкрай важливого обладнання виступила головний лікар закладу Світлана Урсуленко. Про це йдеться у повідомленні департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Автомобіль повністю оснащений всім необхідним для перевезення поранених. Крім того, його наповнили потрібними українським захисникам речами: пакунками із засобами гігієни, білизною, взуттям, продуктами харчування.

Світлана Урсуленко повідомила, що передача реанімобіля стала можливою завдяки великій групі людей, до яких долучилися працівники будинку дитини. Вона зазначила: «Практично з перших днів ми допомагаємо бійцям АТО. Від наших воїнів дізналися про те, що зараз у східних регіонах широко розгортається медична служба. Тому, порадившись, вирішили допомогти саме медичній роті.