Житомирський міськвиконоком зароблятиме гроші на оренді комунального майна

17 Лютого 2015 10:48
zhitomir.info

zhitomir.info

Житомирський міськвиконком збирається передати в оренду терміном 2 роки 11 місяців одинадцять приміщень, які знаходяться у комунальній власності, а у школах за заняття танцями та вивчення мов орендарі будуть платити почасово.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 16 лютого.

«З метою раціонального використання комунальної власності м. Житомира, розглянувши звернення фізичних, юридичних осіб про оренду комунального майна та рекомендації комісії у справах використання нежилих приміщень комунальної власності міста, відповідно Положення про оренду, методику розрахунку та порядок використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Житомира, затвердженого рішенням Житомирської міської ради від 30.08.12 № 429 зі змінами та доповненнями, та Порядку проведення конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Житомира, затвердженого рішенням Житомирської міської ради від 18.03.09 № 878, виконавчий комітет міської ради вирішив надати дозвіл на укладання договорів оренди», – йдеться у проекті рішення.

Надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 кв.м без ПДВ за базовий місяць розрахунку:

1. До 31.12.2015 року фізичній особі – підприємцю Вінській І. В. нежитлових приміщень за адресою вул. Басейна, 7 площею 31,7 кв.м для використання під підсобне приміщення з орендною платою 9 грн. 36 коп.

Терміном два роки одинадцять місяців:

1. Житомирській обласній громадській організації «Професійна ліга захисників тварин» нежитлових приміщень за адресою майдан Мистецькі Ворота, 3 площею 67,3 кв.м для розміщення громадської організації з орендною платою  13 грн. 50 коп.

2. Фізичній особі – підприємцю Альохіній Л. Л. нежитлових приміщень комунальної установи «Центральна міська лікарня № 1» площею 8 кв.м за адресою вул. В.Бердичівська, 70 для здійснення торговельної діяльності непродовольчими товарами з орендною платою 40 грн. 86 коп.

3. Приватному підприємству «Скефалд-2»  нежитлових приміщень площею 42,4 кв.м за адресою пров. Кавалерійський, 13 для розміщення офісу з орендною платою 40 грн.

4. Приватному підприємству «Торгово-промислова група «Віан» нежитлових приміщень площею 112,6 кв.м за адресою майдан Путятинський, 9/50 для здійснення торговельної діяльності з орендною платою 45 грн.

5. Приватному підприємству «Конкорд-125» нежитлових приміщень площею 63,1 кв.м за адресою вул. І. Франка, 14 для розміщення комп’ютерного клубу з орендною платою 14 грн.

6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Украгропродукт» нежитлових приміщень  площею 61,7 кв.м за адресою вул.  Селецька, 21 для здійснення торговельної діяльності з орендною платою 20 грн. 83 коп.

7. Фізичній особі-підприємцю Пархомчуку В. І. нежитлових приміщень площею 54,19 кв.м за адресою вул. Київська, 47/23 для розміщення офісу з орендною платою 250 грн.

8. Фізичній особі-підприємцю Березенській К. В. нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 1 площею 5 кв.м за адресою вул. Якіра, 26 для здійснення торговельної діяльності канцелярськими товарами з орендною платою 20 грн.

9. Фізичній особі-підприємцю Бутрик Ю. А. нежитлових приміщень площею 11,2 кв.м за адресою вул. Київська, 76 для здійснення побутового обслуговування населення з орендною платою 21 грн.

10. Підприємству «Учбово–виробничий центр», яке засноване на власності Житомирської міської асоціації інвалідів нежитлових приміщень площею 14,3 кв.м за адресою вул. Гоголівська, 15 для розміщення офісу з орендною платою 30 грн. 20 коп.

11. Фізичній особі-підприємцю Бєлєнікіну Д. О. нежитлових приміщень за адресою вул. Домбровського, 24 площею 119,3 кв.м для здійснення торговельної діяльності з орендною платою 47 грн. 54 коп. та площею 280,4 кв.м для розміщення складу з орендною платою 12 грн. 15 коп.

Надати дозвіл на укладання договорів оренди з відповідною орендною платою за 1 годину без ПДВ за базовий місяць розрахунку, терміном два роки одинадцять місяців:

1. Громадській організації «Дитячий клуб карате «Саторі» нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 36 за адресою вул. Домбровського, 21 площею 306 кв.м для проведення спортивних занять з орендною платою 55 грн. 17 коп.

2. Фізичній особі–підприємцю Золотарьовій Н. О. нежитлових приміщень Житомирської міської гімназії № 3 за адресою вул. Котовського, 8 площею 8,49 кв.м для проведення занять з іноземної мови з орендною платою 10 грн.

3. Громадському товариству спортивного танцю «Естет» нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 8 за адресою майдан Згоди, 5 площею 219,6 кв.м для проведення занять з хореографії з орендною платою 40 грн.

4. Житомирській обласній молодіжній громадській організації «Союз польської шляхти» нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 36 за адресою вул. Домбровського, 21 площею 49 кв.м для проведення занять з вивчення іноземної мови з орендною платою 8 грн. 64 коп.

5. Фізичній особі–підприємцю Петрушину Б. С. нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 5 за адресою вул. Клосовського, 16 площею 67,5 кв.м для використання під комп’ютерний кабінет з орендною платою 10 грн.

6. Громадській організації «Студія танців «Денс-Арт» нежитлових приміщень загальноосвітньої школи № 7 за адресою вул. Перемоги, 79 площею 52 кв.м для проведення занять з хореографії з орендною платою 10 грн.

У разі прийняття рішення КП «Агентство з управління майном» повинно укласти договори оренди з орендарями на вказані терміни.

«У разі не укладання орендарем договору оренди упродовж 15 днів дозвіл на укладання договору оренди втрачає чинність», – йдеться у проекті рішення.

Крім того, керівники комунальних підприємств та установ мають підписати акти приймання-передачі орендованого майна з орендарями у день укладання договорів оренди та укласти договори про відшкодування експлуатаційних витрат.

Джерело: Житомир.info