Житомирські військовослужбовці ремонтують техніку в зоні проведення АТО

20 Лютого 2015 10:37
oda.zt.gov.ua

oda.zt.gov.ua

Особовий склад ремонтних підрозділів житомирських бригад допомагає здійснювати поточний ремонт озброєння та військової техніки в зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні Регіонального медіацентру Міністерства оборони України.

 Протягом 10 місяців силами військових техніків вдалося відновити понад 200 одиниць автомобілів та бронетехніки, яка була у несправному стані внаслідок пошкоджень на полі бою. Військовослужбовці докладають максимум зусиль, аби швидко та якісно усунути недоліки та повернути технічні засоби бійцям, які відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини.

 Офіцери констатують, що під  час участі в АТО особовому складу різних підрозділів Збройних Сил України вдалося підвищити фаховий рівень, вдосконалити практичні навички та швидко опанувати виконання завдань, які в мирний час у пунктах постійної дислокації не практикувалися. Запчастини на передову постачає не лише держава, а й волонтери.

 Варто звернути увагу, що особовий склад ремонтних підрозділів евакуював під час ворожих обстрілів багато автомобільної і броньованої техніки.