На тижні моди в Нью-Йорку показала патріотичну колекцію житомирська дизайнерка

28 Лютого 2015 11:03
1.zt.ua

1.zt.ua

Два десятки українських дизайнерів представили на тижні моди в Нью-Йорку New York Fashion Week єдину колекцію за назвою «Найулюбленіша», втіливши в одязі особливості різних регіонів України. Про це повідомляє “День” з посиланням на Facebook-сторінку Globus Fashion Ukraine.

«Ми, українські дизайнери, хочемо, щоб увесь світ знав, що наша країна — Україна — це перш за все талановиті, багаті духовно і культурно люди, які намагаються врятувати свою країну, свої культурні скарби від знищення сусідньою державою-агресором, тобто Росією. Сьогодні, як ніколи Україні та українському народові потрібна підтримка світової спільноти», — сказала засновниця Fashion Globus Ukraine Голда Виноградська.

На показі було понад п’ятсот представників світової fashion-індустрії та ЗМІ. Презентація колекції супроводилася показом відео з України, знятим протягом останнього року журналістами каналу Ukraine Today, а також піснями відомих українських виконавців.

Житомирська дизайнерка Маргарита Козак  на тижні моди представила свою колекцію сучасного одягу, стилізованого під національний костюм.

Джерело: 1.zt.ua