Українка стала Міс Німеччини 2015, побажала Україні миру

3 Березня 2015 13:23
vidia.org

vidia.org

Українку визнанли найкрасивішою у Німеччині. Ольга Гоффман здобула титул Miss Germany 2015, повідомляє VIDIA із посиланням на Focus. Дівчина побажала Україні миру.

23-річна Ольга проживає у Німеччині з 2001 року і має німецьке громадянство. Вона працює у медичній сфері, але змушена перервати на рік роботу, щоб виконувати обов’язки, пов’язані з титулом.

На звання найкрасивішої претендували 23 конкурсантки.

Ольга Гоффманн народилася у невеличкому українському селі, зазначається у матеріалі “Німецької хвилі” з посиланням на dpa. Дівчина досконало опанувала німецьку, але вдома, за словами Ольги, родина спілкується російською. Її родичі в Україні проживають в охоплених бойовими діями областях. “Ми перебуваємо у постійному страху”, – сказала Гоффманн.

“Моє серце – з Німеччиною, але також і з моєю батьківщиною – Україною”, – цитує слова переможниці конкурсу dpa. “Я бажаю Україні миру. І я хочу, щоб з’ясувалася правда: що криється за цією війни”, – додала вона.

За перемогу в конкурсі дівчина виграла автомобіль, намисто та сукні, а також подорожі на Кубу, острів Боркум у Північному морі та до Бразилії.

Нагадаємо, українка Діана Гаркуша стала другою віце-міс у конкурсі “Міс Всесвіт” цього року.

Джерело: vidia