Гороскоп на 4 березня

4 Березня 2015 11:38

astro-goroskop.ru

astro-goroskop.ru

ОВНИ, сяють чарівністю, енергопотенціал зашкалює, схиляючи до навіжених дій. Пригальмуйте, перти навпростець – руйнувати щастя майбутнього, події в соціумі «грають» не на вашу користь — намічаються фінансові збитки і це фатально. Живіть з усіма в злагоді, частіше усамітнюйтеся, наодинці з собою картина чітко проясниться і надходитиме правильне рішення важливих проблем. Насправді то глас небесний.

ТЕЛЬЦІ, на підпільному фронті пронесуться кармічні буревії, і…зникнуть за горизонтом. Відчуття, що вас близькі не розуміють, навантажують проблемами і є тим детонатором, що призведе до конфліктів. Котрих вкрай слід уникати, бо наживете таємних ворогів. Якщо закрутили таємний роман, не робіть на нього серйозну «ставку», а коли в шлюбі — дружіть, голубтеся з благовірними й не отруюйте стосунки ревнощами.

БЛИЗНЯТА, коли щось вислизає з під вашого контролю, нічого не вдієш, так треба. Не форсуйте події, утримайтеся від претензій, гармонізуйте бажання і можливості. Ліпше заховатися й не «висовуватися» на соціальну передову, інакше будете втягнуті в неприємні ситуації мимоволі.

РАКИ, довкола грозова атмосфера, громи та блискавки можуть вдарити будь-якої миті. Коли вас несподівано хтось почне пресингувати авторитетом, зберігайте залізне самовладання, проявляйте мудрість і терпіння там, де потрібно зберегти досягнуте. Але якщо відчуваєте, що зловили «свою хвилю», не зупиняйтеся на півдорозі. Обставини міняються; готуйтеся коректувати плани, але не бійтеся пертрубацій, є можливість побудувати майбутнє на свій розсуд.

ЛЕВИ, день не прогнозованих поворотів в житті, до чого слід поставитися вкрай серйозно. «Сюрпризи» як розчаровуватимуть так і наснажуватимуть. Світогляд кардинально мінятиметься, вчорашні ідеали відмиратимуть. Чиніть порядно, займайтеся інтелектуальною діяльністю, експериментувати небезпечно, особливо утримайтеся від шахрайських спокус. «Навігатор» долі вказує на активізацію сфери контактів, підвищення рівня освіти, всебічну інформаційну обізнаність.

ДІВИ ризикують продемонструвати дурні нахили і зганьбитися, якщо будуть ігнорувати реакцію оточення. Ввімкніть внутрішній індикатор і уважно стежте – до вподоби ваша поведінка чи викликає роздратування у людей. Оточення віддзеркаленням ваших вад та чеснот, тож виправити себе не складно. Тримайтеся подружніх обранців, а в ділах уникайте самостійності.

У ТЕРЕЗІВ день віддачі кармічних боргів, намагайтеся сублімувати весь емоційний капітал, накопичений минулого місяця, до жертовного русла, налаштуйтеся на мирну ноту і покайтеся, аби очистити зашлаковану совість від гріховного непотребу. Тоді й на службі, де все кипить, фатальні проблеми зникнуть. Догоджайте роботодавцям, не цураючись додаткових зобов’язань. В союзі, діловій команді акуратно рулюйте, а якщо стосунки з кимось із партнерів, друзів себе вичерпали, полюбовно розлучіться. Тягти того воза — робити собі гірше.

СКОРПІОНИ, дружба і любов переплетуться в один клубок, що позитивно вплине на особисті та ділові справи. Головне аби це не спровокувало ревнощі у подруг, коханок, дружин. Тримайте особисто ситуацію під контролем, відпускати повіддя протипоказано. Кар’єристам поталанить зарекомендувати себе з найкращого боку, включивши творчий ентузіазм. Приборкайте меркантильні інтереси, творіть заради насолоди, Музи до ваших послуг! Але не перевтомлюйтеся, трудоголізм заборонено. Продуктивність праці можна підвищити за рахунок прогресивних технологій.

СТРІЛЬЦІ, не чиніть спротив, якщо від деяких планів доведеться відмовитися, скоріше всього ви перестаралися, жертвуючи власним щастям і свободою заради благополуччя інших людей. Оцініть «те» з чим залишитеся, адже це, як не парадоксально, і є головним. Результат з’ясування стосунків з близькою людиною двоякий –або міцний мир, або криза.

КОЗОРОГИ, дбайте за благополуччя в родині, де вкрай наелектризована атмосфера. Назріває переворот в партнерських взаєминах, в яку сторону — залежатиме від минулого. Якщо ця тема активізується, не поспішайте з остаточними рішеннями, оцініть перспективи, все обміркуйте, тут є оригінальний вихід із скрути. Зрештою кар’єрне майбутнє є першочерговим і сімейні проблеми не повинні тут стати на заваді.

ВОДОЛІЇ, день спонтанних подій, не піддавайтеся на провокації, у вас має бути непохитна власна точка зору на міцному фундаменті аргументів. На роботі відмінна ділова команда, боріться за статус, адже достойні більшого, продавати свій труд за безцінь заборонено. Можна обсудити чи достатньо вам платять за виконану роботу, але начальство таке вимогливе та прагматичне, що розраховувати на фінансову добавку шанси мізерні. Втім не здавайтеся… вода камінь точить. Активізуйте наукову діяльність, доля закликає освоїти роль учителя, наставника, що без досвіду, ділових навиків, інформаційної обізнаності неможливо.

РИБИ, індикатор особистих бажань зашкалює, хочеться все і зараз, приборкайте егоїстичні імпульси, довкола вас люди, чиї запити є доленосними. Поступіться, жертви окупляться з лихвою. А за нехтування будете покарані. Доцільно все прораховувати, підстраховуватися, опиратися на помічників.

Астролог ЛЮБОВ ШЕХМАТОВА

Джерело: Хрещатик