Мінекономрозвитку обирає претендентів на стажування в Німеччині

16 Березня 2015 16:59
www.korosten.in.ua

www.korosten.in.ua

 В Україні реалізується Програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива».

Дана програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, пошуку шляхів реструктуризації підприємств, підвищенню кваліфікації українських менеджерів через отримання ними нових компетенцій в сферах ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами, ведення переговорів з представниками інших країн та ін.

У рамках діючої Програми Міністерство економічного розвитку і торгівлі України разом з німецьким Товариством з міжнародного співробітництва GIZ планують провести конкурсний відбір претендентів на стажування в Німеччині:

   3-4 березня 2015 року у м. Львові (на базі Центру Підтримки Бізнесу «НюБізнет»);

   16-20 березня 2015 року у м. Хмельницькому (місце проведення уточнюється);

   23-27 березня 2015 року у м. Одесі (місце проведення уточнюється);

   в квітні 2015 року у м. Києві (на базі Київського проектного офісу GIZ за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 44/оф. 5).

     Більш розширену та детальну інформацію щодо напрямків стажування, прийому документів та умов фінансування менеджерам, підприємцям та підприємствам можна знайти на сайті: http://www.inwent.org.ua.