Запропоновано нову тролейбусну мережу Житомира

20 Березня 2015 11:05
ruporzt.com.ua

ruporzt.com.ua

Запрошуємо житомирян до обговорень

Управління транспорту і зв’язку міської ради розробляє транспортну концепцію міста Житомира, яка передбачає заходи щодо розвитку комунального електротранспорту, а саме розширення тролейбусної мережі, запровадження автоматизованої системи “1С Підприємство” на КП “ЖТТУ”, автоматизованого диспетчерського пункту, системи “Електронний квиток”.

Оптимізація автобусної мережі та зміна схем руху автобусів, дозволить зменшити дублювання тролейбусних маршрутів. Зміни в організації дорожнього руху, а саме впровадження одностороннього руху та встановлення сучасних зупинок громадського транспорту, зробить перевезення пасажирів комфортнішим.

Нова запропонована тролейбусна мережа м. Житомира
Запропонована нова тролейбусна мережа Житомира

Просимо громадськість долучатись до обговорень та вносити пропозиції щодо нової тролейбусної мережі (з урахуванням запланованої кількості тролейбусів 95 одиниць), автобусної мережі та проектів рішень виконавчого комітету міської ради, а саме:

1. Про затвердження типового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі.
2. Про затвердження міської автобусної мережі.
3. Про затвердження умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі.
Управління транспорту і зв’язку міської ради: електронна адреса: zt_tansport@ukr.net, тел. 48-11-99, 48-12-08, 47-07-09.