Через ріст цін дитсадки Житомира можуть залишитися без продуктів

1 Квітня 2015 10:48
pereselenci-budget.kh.ua

pereselenci-budget.kh.ua

Через різке підвищення цін підприємці-переможці тендерів відмовилися постачати в житомирські дитсадки крупи, борошно, олію та рибу. Крім того, управління освіти розірвало договір з постачальником масла та досі не може провести тендер на цукор.

Про це йдеться в інформації, яку за дорученням міськвиконкому, надало управління освіти Житомирської міської ради. Лист з цією інформацією за підписом начальника управління освіти Валентина Арендарчука опублікували в соцмережах члени виконкому Дмитро Ткачук та Юлія Демчук.

В листі міститься перелік підприємців, які відмовилися від підписання договорів на постачання манки, вівсянки, перлової, пшеничної, ячмінної, гречаної круп та пшона, а також олії та борошна у зв’язку з підвищенням цін. По цій же причині з ініціативи фірми-переможця довелося розірвати уже укладений договір на постачання риби. Також було розірвано договір з постачальником вершкового масла, однак цього разу ініціатором виступило управління освіти, яке виявило невідповідність продукту держстандартам.

Крім того, досі не відбувся тендер на постачання цукру, оскільки на участь у торгах не надійшло жодної пропозиції.

Житомир.info: Переможці тендерів відмовилися постачати в житомирські дитсадки крупи, борошно, олію та рибу

Фото із соцмережі

У дитячі садки Житомира вже місяць не постачають рибу, олію, деякі крупи і вершкове масло.

Джерело: Житомир.info