В Житомирі волонтери продовжують готувати «сухі» борщі та супи для військових на передову. Щотижня готові овочеві набори із рецептами швикого приготування відправляють на Схід.
Мешканців міста та сіл області можуть допомогти з овочами – капустою, буряками, морковою, які після обробки сушать і сортують у пакети з розрахунком по порціях на певну кількість літрів страви.
Волонтери відзначають, що справа ця не з легких, тож раді будуть помічникам. Зокрема, можна сушити овочі в себе вдома, допомогати з їх збром і заготовкою, переказувати кошти на витратні матеріли і придбання томатної пасти, спецій, пакетів, приладів для сушіння овочів чи передавати це самостійно.
Усі контакти зазначені на фото, а також можна звертатися до Юлії Ковбасюк та Валентина Рубана у соцмережах.