5 квітня у Житомирі вперше обиратимуть “Юну Принцесу країни”

4 Квітня 2015 12:53
1.zt.ua

1.zt.ua

Вже 5 квітня о 17.00 на сцені обласної філармонії в Житомирі вперше обиратимуть “Юну Принцесу країни”.Напередодні організатори –   професійна модельна агенція   “Gloria Model Style”, влаштували прес-конференцію з учасницями конкурсу краси, а також спонсорами та партнерами.

Повідомили, що програма заходу складатиметься з 4 виходів, три з яких оцінюватимуть журі. У перервах між дефіле глядачів розважатиме місцева талановита молодь, а також запрошені гості з проекту Х-фактор.

До складу журі увійде щонайменше 15 осіб, які представляють різні сфери та мають досвід суддівства на подібних конкурсах. Оцінюватмуть саме красу дівчат, а не їх таланти, кмітливість.

В Житомир на конкурс приїхали учасниці з 5 міст. Загалом участь візьме 15 юних красунь віком від 4, 5 до 13 років у чотирьох вікових категоріях. Подарунки від спонсорів, а також корони, дипломи і стрічки отримають абсолютно всі, але двох “Юних Принцес Країни” відзначать окремо.

Під час прес-конференції конкурсантки розповіли, що в Житомир приїздять не вперше. До цього встигли побувати на конкурсі “Найкрасивіша україночка” і залишилися задоволені. До слова,  “Gloria Model Style” вже втретє в Житомирі влаштовує конкурс всеукраїнського рівня. Цього разу приїхали дівчата з Дніпропетровська, Луцька, Рівного, Києва.

За три дні вони не лише встигнуть познайомитися між собою, поспілкуватися і подружитися, але й погуляти містом, взяти участь у майстер-класах, обмінятися подарунками, знятися у фотосесії та відеоролику. На запрошення організаторів конкурсантки відвідають культурний захід – відкриття весільного сезону в Житомирі, куди моделі підуть у своїх стилізованих українських костюмах.

Їх вже встигли оцінити присутні на прес-конференції. Також дівчата розповіли про себе – де навчаються, чим захоплюються. Виявилося, що красуні займаються танцями і співом, вишивають, доглядають за тваринами, малюють. Свої співочі та хореографічні таланти вони встигли продемонструвати прямо на конференції.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі

Джерело: 1.zt.ua