Цього тижня у школах Малина холодні батареї і вимушені канікули

7 Квітня 2015 14:46
www.zhitomir.info

www.zhitomir.info

У зв’язку з завершенням опалювального сезону та низькою температурою в класах у школярів міста Малин Житомирської області вже другий день тривають вимушені канікули.

Про це повідомляє прес-служба Малинської міської ради.

«У зв’язку з припиненням постачання тепла до навчальних закладів (керуючись рішенням виконавчого комітету Малинської міської ради від 27.03.2015р. № 71 «Про закінчення опалювального сезону 2014-2015 років»), з метою запобігання шкідливому впливу низьких температур та стан здоров’я учнів загальноосвітніх навчальних закладів, керуючись п.26 Положення про загальноосвітній навчальний заклад та враховуючи недотримання температурного режиму, відділ освіти погодив ЗНЗ міста провести додаткові канікули в період з 06.04.15 по 13.04.15 р.» – інформують у мерії.

У міськраді також зазначають, що, з метою якісної підготовки старшокласників до ДПА та ЗНО, за бажанням учнів 11 (9) класів та вчителів, буде організовано проведення уроків з визначених ними предметів за спеціально складеним розкладом, затвердженим наказом по ЗНЗ.

Опалювальний сезон у Малині завершився 1 квітня.

У Житомирі централізоване теплопостачання також планували припинити 1 квітня, однак у зв’язку з низькою температурою повітря міськвиконком своїм рішенням від 1 квітня вирішив завершити опалювальний сезон 15 квітня.

Джерело: Житомир.info