Навчання 95-ї бригади в Житомирі відвідав естонський генерал

10 Квітня 2015 12:02
reporter.zt.ua

reporter.zt.ua

Командувач силами оборони Естонії генерал-лейтенант Рихо Террас, який перебував з візитом в Україні у вівторок, 7 квітня, відвідав навчання 95-ї окремої повітряно-десантної бригади ЗСУ в Житомирі і високо оцінив підготовку десантників, повідомляє міноборони.

Террас зустрівся з командувачем повітряно-десантними військами України Михайлом Забродський, який представив йому огляд навчальної підготовки ВДВ. На зустрічі обговорювалися також перспективи естонсько-української співпраці.

“Під час дискусій ми виявили сфери, за якими можемо обмінятися корисним досвідом. Важливо розвивати співробітництво і підтримувати один одного. Навчання ВДВ справило на мене хороше враження, навчання йде інтенсивно, а солдати – професійні. У бесідах з солдатами я переконався в їх високому моральному та бойовому дусі “, – сказав Террас.

Командувач силами оборони Естонії прибув в Україну в неділю. В рамках візиту відбулися зустрічі Тераса з міністром оборони України Степаном Полторак і начальником генерального штабу Віктором Муженко.