У Житомирі пройшов чемпіонату України з рукопашного бою

15 Квітня 2015 09:33
1.zt.ua

1.zt.ua

У фізкультурно-спортивному комплексі «Динамо» у Житомирі пройшов чемпіонату України з рукопашного бою. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Змагання відбувалися серед чоловіків і жінок у розділах легкий та дозований контакт, демонстрація техніки (зі зброєю та без зброї). Участь  у чемпіонаті взяли 250 спортсменів з 16 областей України.

Фортуна цього разу посміхнулась рукопашникам з Дніпропетровська та Чернівців, які в загальному командному заліку вибороли перше і друге місця. Найкращі досягнення житомирських учасників, а їх було 28  – 3-е місце у розділі «легкий контакт» у ваговій категорії до 75 кг (Олександр Сокольчук) та 4-е місце у дозованому контакті, вагова категорія до 80 кг (Віктор Порскало).

За словами директора Житомирської обласної Федерації рукопашного бою України, головного фахівця ФСТ «Динамо», тренера-викладача ДЮСШ «Динамівець» Костянтина Владики,  підготовка спортсменів з рукопашного бою ведеться, окрім Житомира, у Бердичеві, Радомишлі, Коростені. Є непогана база, є достойні спортсмени, але на цих змаганням суперники виявилися сильнішими.

Костянтин Владика повідомив також, що ведеться інтенсивна підготовка до Чемпіонату України з рукопашного бою серед дітей та юніорів, який відбудеться 15 травня у Києві. Юні спортсмени непогано виступили на останніх змаганнях у Луцьку та Хмельницькому, які є підготовчими до чемпіонату, тож мають непогані шанси на перші місця, вважає  директор Житомирської обласної Федерації рукопашного бою України.

Джерело: 1.zt.ua