Житомир отримав Програму економічного і соціального розвитку на 2015 рік

20 Квітня 2015 11:08
zt-news.org.ua

zt-news.org.ua

Щоправда її поки що затвердили лише на виконкомі. Остаточно Програму мають прийняти на сесії міськради вже найближчим часом. Від цього документу залежить подальша життєдіяльність міста: від ремонту вулиць до надання соціальних послуг незахищеним верствам населення, нагадала під час виконкому в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

Більшість членів виконкому підтримали проект рішення і не стали переносити його розгляд на окремий виконком, аби не гальмувати виконання цільових Програм.

Пріоритетними напрямками Програми економічного і соціального розвитку Житомира лишаються створення умов для розвитку підприємницької діяльності, розвиток інфраструктури Житомира, соціальний захист та стабільна робота гуманітарної сфери, доповів заступник директора департаменту економічного розвитку міської ради Борис Пахолюк:

“Особлива увага в поточному році буде приділятися комунальному господарству. Будуть продовжені роботи по комунальному ремонту 338 ліфтів, заплановані капремонти 21 шиферного даху, 38 м’яких покрівель, п’яти електрощитових. Також планується провести вибірковий капітальний ремонт в 4 багатоповерхових житлових будинках”.

Всього на житлове господарство міста цьогоріч передбачено більше 25 з половиною мільйонів гривень. Свої кошториси мають більшість пунктів Програми. Проте не всі. За словами Любові Цимбалюк, впродовж року шукатимуть можливість фінансування важливих проектів, кошти на які не були передбачені Програмою.