Представники Німецького Червоного Хреста вивчали потреби житомирських медиків

22 Квітня 2015 13:23
1.zt.ua

1.zt.ua

21 квітня 2015 року представники Німецького Червоного Хреста зустрілися із керівництвом міста Житомира. Товариство Німецького Червоного Хреста вже неодноразово надавало матеріальну допомогу Житомиру у вигляді медичного обладнання та устаткування,  автомобілів швидкої медичної допомоги.

Німецька делегація прибула до міста, щоб вивчити потреби житомирської медицини, та побачити, як працює передана раніше техніка. Про це повідомляють на сайті міськради.

В.о.  міського голови Любов Цимбалюк міста поінформувала гостей, що подарований місту автомобіль обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями з кінця минулого року працює як соціальне таксі, два інші авто використовуються для надання населенню первинної медико-санітарної допомоги.
Представники німецької благодійної організації зізнаються, що законодавство і їх країни не завжди встигає за динамікою розвитку відносин, за змінами, практичним досвідом, що відбуваються на муніципальному рівні.
«Не все ідеально і у нас, ми теж маємо деякі проблеми, але і за таких умов готові надавати посильну допомогу вашому місту. Саме для цього ми приїхали, щоб на місці ознайомитися та вивчити, що в першу чергу потрібно житомирським лікарям», – зазначив керівник делегації.
Джерело: 1.zt.ua