«Місіс Житомира 2015» – унікальний конкурс краси і таланту

5 Травня 2015 10:16
1.zt.ua

1.zt.ua

Інженери, менеджери, викладачі, майстри, аспірантки, юристи, правоохоронці, власниці магазинів та приватні підприємці, фітнес-тренери, флористи, телеведучі, а головне красиві матусі зберуться на одній сцені 16 травня, аби поборотся за титул “Місіс Житомир-2015”.

Такий конкурс в Житомирі проводять вперше, а його учасницями стануть 13 жінок віком від 25 до 38  років. Втім, за словами організаторів, нема різниці якими параметрами володіє конкурсантка і скільки їй років, адже головне, що вона мама. До слова, усі учасниці поєднують материнство з роботою, будуючи успішну кар’єру в обраній сфері. У декого одна дитина віком до 2 років або старшна, є матусі двох і навіть трьох діточок, при цьому деякі з них вже досягнули повноліття.

Проведуть конкурс в ресторані “Стара Губернія” і вже зараз над підготовкою учасниць працює команда справжніх професіоналів. Зокрема, організатором виступила Олена Козловець, а допомагатимуть їй стилісти, дизайнери, хореографи і власниці модельних агенств – Марина Джин, Олександра Нонік, Ольга Тихончук, Світлана Сейко та Анна Бондар.

Усі вони запевняють, що їхні підопічні здивують глядачів своєю зовнішньою та внутрішньою красою, продемонструють красиві номери й танцювальні постановки.

«Місіс Житомира 2015»  – унікальний конкурс краси і таланту, який відбудеться 16 травня о 18:00 у ресторанно-готельному комплексі «Стара Губернія». Це конкурс не лише серед прекрасних жінок Житомира, але й першу чергу серед матусь. Учасниці конкурсу не є професійними моделями, вони професійні мами, які завжди хотіли реалізувати себе та свої мрії! Це дійство поза правилами та поза стандартами! В нього ми вкладаємо всю свою душу, реалізовуємо те, чого бажали б самі для себе, – відзначає Олена Козловець. –  Ми покажемо кожну маму-житомирянку, учасницю конкурсу в невеличких відео роликах –  чим вони займаються в повсякденному житті, щоб провести чітку межу між їхнім звичним  життям, їхніми клопотами, та тим, які вони є насправді. Приходьте! Ми нагадаємо всім, про справжню цінність жінки в нашому світі. Також в рамках конкурсу  пройде благодійний ярмарок, де кожен матиме змогу поспілкуватися з організаторами, учасницями та гостями конкурсу, поділитися досвідом та завести нові знайомства. Спеціальний гість заходу –  Олег Скрипка”.
Юлія ДЕМУСЬ
Джерело: 1.zt.ua