У Житомирі відкрилась фотовиставка «Волонтери Червоного Хреста»

7 Травня 2015 12:45
1.zt.ua

1.zt.ua

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича 6 травня відкрилась фотовиставка «Волонтери Червоного Хреста». Її  приурочено до Всесвітнього дня Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, який  відзначаємо 8 травня.

Виставку відкривали заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський, голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександр Богдан, а також волонтери і молодь.

В експозиції представлено 60 фотографій. Їхня основна тема: події на Майдані Незалежності в місті Києві під час Революції Гідності. Ці яскраві світлини вже бачили у Києві, Сумах та Чернігові. В Житомирі їх експонуватимуть до 15 травня, інформує прес-служба ОДА.

«Усі фотографії повертають нас до подій на Майдані. Кожна із них – це частина життя і не лише момент із життя країни, а цілого покоління. Сучасний волонтерський рух – це продовження гарних традицій допомагати всім, хто цього потребує. Зараз нас усіх об’єднує прагнення відстояти наше право на мирне життя в Україні, підтримуючи воїнів у зоні проведення АТО», – зазначив Ярослав Лагута.

Під час відкриття фотовиставки провели благодійну акцію. Хто хотів – долучився до збору коштів для бійців, поранених в зоні АТО .

Джерело: 1.zt.ua