“Мій Путівник”вдруге завітав до Житомира. відео

12 Травня 2015 09:55
1.zt.ua

1.zt.ua

Журналіст проекту “Сніданок з 1+1” завітали до Житомира і вдруге відзняли кілька сюжетів для програми “Мій Путівник”. Цього разу екскурсію по Замковій та річці Тетерів їм провів місцевий краєзнавець Георгій Мокрицький.

Він показав місце, звідки починався Житомир і розповів історію каменю, на якому викарбувана дата заснування міста. Не оминув увагою скелясті береги річки і Голову Чацького. Мокрицький зауважив, що вся ця мальовнича краса розташована фактчно в центрі Житомира.

Побували журналісти і на заводі “Рудь” та побачили як виготовляють улюблене морозиво мільйонів.  Співробітники підприємства ділилися з ними технологією виробництва і власними вподобаннями щодо улюблених смаків морозива. Виявляється, що на заводі за зміну виготовляють по кілька тисяч порцій лише одного виду морозива.

“Мій Путівник” назвав Житомир столицею ВДВ  і поїхав спілкуватися на військовий полігон із “кіборгами” 95 бригади, які після перебування в усіх гарячих точках у зоні АТО, нині займаються підготовкою мобілізованих. Десантник з позивним “Мєдвєдь” зізнався, що любить рибалити, а в розмовах після війни надає перевагу кокретиці. Разом з бійцями журналістка готувала обід і познайомилася на польовій кухні з військовим, що служить у складі даного підрозділу разом із сином, але завдання виконують різні.

Побувала знімальна група в Житомирському перинатальному центрі, народжувати куди їдуть матусі з усієї країни. Там їх зустрічала молода столична родина. Батьки розповіли, що на пологи в Житомир приїздять вже вдруге і дуже задоволені рівнем підготовки лікарів і якістю послуг.

 

Джерело: 1.zt.ua