У Житомирській області визначили 48 масивів, де зможуть отримати землю учасники АТО

18 Травня 2015 13:26
zhitomir.info

zhitomir.info

У Житомирській області визначені 48 масивів державної та комунальної власності загальною площею 762 га, де зможуть отримати землю учасники АТО.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Держземагентства в Житомирській області.

«Визначені земельні масиви придатні для передачі в приватну власність військовослужбовцям для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення особистого селянського господарства та садівництва. Найбільша кількість заяв від учасників АТО, членів їх сімей надійшла по м. Житомиру (987), Житомирському (730), м. Новоград-Волинському (164), Коростишівському (88), Ружинському (135), Попільнянському (100) районах області», – повідомляє прес-служба головного управління Держземагентства в Житомирській області.

Земельні ділянки, по яких прийнято рішення про надання дозволу військовослужбовцям на розроблення документації із землеустрою, за своїм цільовим призначенням поділяються: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд – 275 земельна ділянка, загальною площею 28,8 га; для ведення садівництва – 575 земельних ділянок, загальною площею 63,5 га; для особистого селянського господарства – 351 земельних ділянок, загальною площею 587,2 га.

Як повідомляв Житомир.info, тільки на початку березня 2015 року за 10 днів від учасників АТО у Житомирській області надійшло 62 заяви на землю.

Джерело: zhitomir.info