Житомирська ЗОШ №14 – переможець Шкільної футзальної ліги України

18 Травня 2015 16:02
dsmsu.gov.ua

dsmsu.gov.ua

Впродовж двох днів, 16 та 17 травня, у столичному спорткомплексі КНУ ім. Тараса Шевченка змагалися 8 дитячих команд (2002-2003 р.н.) –переможців регіональних етапів Шкільної футзальної ліги України. На майданчику зустрілися команди з Івано-Франківська, Луцька, Хмельницького, Вінниці, Києва, Житомира, Чернігова та Херсона.

Це єдине офіційне змагання серед шкільних колективів з футзалу, що організоване Асоціацією футзалу України за підтримки Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

У фіналі за чемпіонський титул боролися команда житомирської ЗОШ №14 та ЗОШ №18 з Івано-Франківська. Основний час завершився внічию 1:1, тож долю чемпіонського кубка вирішила серія пенальті. Шестиметрові удари вдало виконали житомирські школярі, які і вибороли золоті медалі першої в історії Шкільної футзальної ліги України! Бронзу отримала команда вінницької ЗОШ №31, яка у матчі за третє місце розгромила команду київського ліцею міжнародних відносин №51.

В номінації найкращий бомбардир перемігМикола Миронюкз Луцька, найкращим захисником визнаноРомана Гіркоз Вінниці. Найкращий воротар –Іван Могілевецьз Чернігова, а найкращий гравець турніру –Максим Хланьз Житомира. Приз найкращому тренеру отримав вихователь івано-франківської ЗОШ №18Петро Липецький.