У Житомирі обрали “Місіс – 2015”

19 Травня 2015 11:41
1.zt.ua

1.zt.ua

В Житомирі 16 травня вперше провели конкурс краси серед матусь. За титул “Місіс Житомир-2015”  змагалося 13 учасниць, які пройшли попередній кастинг і протягом місяця готувалися до заходу з командою молодих професіоналів із різних сфер.

За тиждень до конкурсу з учасницями можна було познайомитися і дізнатися більше про їхні таланти та захоплення під час попереднього показу.

Дефілювали у різних образах, представляли хореографічні постановки конкурсантнки й під час фіналу “Місіс Житомир”. Вік та професії учасниць були дуже різні. Досвіду участі в конкурсах краси у багатьох не було взагалі, однак за плечима кожної материнство і виховання дітей.

Перемогу у конкурсі журі віддало одній із найстарших учасниць – 38-річній Олені Топольницькій. Вона працює менеджером, має двох синів – 18 та 10 років. За ефектну блондинку в соцмережі користувачі віддали 244 лайки, а у коментарях відзначили, що саме Олена має усі шанси стати “Місіс Житомир”. До слова, іншим конкурсанткам вручили стрічки переможниць у різноманітних номінаціях.

Варто зауважити, що конкурс мав і благодійну мету – зібрати кошти на придбання ліків для хворої Поліни, родина якої переїхала до Житомира зі Сходу країни. За словами Людмили Свободи, діагноз  дівчинки – нефробластом. Препарат “Космеген”, який  необхідний для лікування, взагалі не зареєстрований в Україні й тому його доводиться купувати за кордоном. На один блок лікування потрібно придбати 2 флакони цього препарату, загальна вартість якого  наразі становить 220 Євро (6260 грн.). Приймати цей препарат дівчинці потрібно до вересня 2015 року.  Окрім Полінки, в родині виховується ще 5 дітей.

фото з особистої сторінки Олени Топольницької у соцмережі

Джерело: 1.zt.ua