Житомиряни можуть відвідати фотовиставку «Мандри у вічних пошуках істини»

19 Травня 2015 11:29
1.zt.ua

1.zt.ua

19 травня о 14:30 у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбудеться відкриття персональної фотовиставки В’ячеслава Майбороди.

В’ЯЧЕСЛАВ МАЙБОРОДА належить до покоління фотомитців, які розпочинали свій шлях у яскравий світ фотографії з легендарної камери «Смена-2». А сьогодні він – один із найвідоміших фотохудожників і кіномайстрів Житомирщини. На його рахунку чимало яскравих фільмів, присвячених відомим людям, уродженцям землі житомирської, науково-популярних фільмів про Україну і світ, а також не одна персональна фотовиставка. Має він іще дві пристрасті – пристрасть до подорожей і глибоке зацікавлення історією. В’ячеслав побував на Тибеті і в Гімалаях, в Південній Америці та Індокитаї, в Індії, Непалі і на Соловецьких островах… І де б він не був, з ним завжди його нерозлучні друзі – фотоапарат та відеокамера, які допомагають пізнавати світ та робити його ближчим до кожного з нас.

В’ячеслав – корінний житомирянин. Очолює відділ «Кіно-, телемистецтво» Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка, готуючи фахівців кіно, телебачення, фотомистецтва, звукорежисури тощо. Є членом Національної спілки кінематографістів України та Національної спілки краєзнавців України.

Персональна фотовиставка В’ячеслава Майбороди «Мандри у вічних пошуках істини» є мозаїкою із різних подорожей за період з 2006 по 2015 роки та налічує близько 80 світлин екзотичних краєвидів та портретів. Серед представлених робіт – 9 широкоформатних панорам. І це тільки незначна частина з доробку майстра, який налічує тисячі світлин, що розповідають про життя України та світу.

Джерело: 1.zt.ua