Свято науки у фотографіях

27 Травня 2015 10:31
oda.zt.gov.ua

oda.zt.gov.ua

26 травня 2015 року в Житомирському державному університеті імені Івана Франка пройшли урочистості, присвячені Дням науки.

 Привітав усіх присутніх ректор університету, доктор філософських наук, професор Петро Саух. Він вручив викладачам вузу  скляних стел «Науковець року – 2014» та «Молодий науковець року – 2014».

 Від імені обласної влади із вітальним словом виступив і заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута:  «Я бажаю ЖДУ імені Івана Франка стати науковим центром всієї центральної України, оскільки на це в нього є багато потужних наукових сил. Ви переконуєте, що у Житомирщини і в України буде гарне та світле майбутнє». Він вручив викладачам нагороди Житомирської ОДА за сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок в науково-дослідну діяльність університету.

 Привітав науковців також начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Вадим Калінін та нагородив чотирнадцятьох науковців університету грамотами управління освіти і науки за активну участь у науково-дослідній роботі, ефективне керівництво студентською науково-дослідною діяльністю, активну участь у науково-дослідній та науково-методичній роботі.

 Цьогорічні переможці відзначили грамотами та подяками ЖДУ ім. І. Франка своїх колег-науковців. За значні здобутки у навчально-науковій діяльності отримали подяки студенти-переможці всеукраїнських олімпіад і конкурсів та їх наукові керівники. Також були вручені подяки від імені Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука за ефективне керівництво студентською науковою роботою та високий рівень наукової підготовки студентів.

 1

 

2

 

 

3

 

4

 

5

 

6

 

8

 

9