На Житомирщині прикордонники знайомили з тонкощами несення служби “молоде поповнення”

17 Червня 2015 09:18
1.zt.ua

1.zt.ua

В Північному регіональному управлінні Держприкордонслужби на базі відділу прикордонної служби «Овруч» пройшли планові чотириденні навчально – методичні збори з офіцерами вищих військових навчальних закладів 2015 року випуску. Після стройового огляду молоді лейтенанти покращували свої теоретичні знання та практичні навички на заняттях по цілому спектру прикордонної науки, у чому їм допомагали більш досвідченіші офіцери регіонального управління.

Начальником управління полковником Володимиром Єгоровим до «новоспечених» офіцерів було доведені єдині вимоги організації оперативно-службової діяльності та загрози, що притаманні даній ділянці відповідальності.  Також, учасники зборів ознайомились із наявним озброєнням, автотехнічними, спеціальними засобами та порядком їх утримання, організацією інженерного забезпечення охорони державного кордону.

Під час занять офіцери вивчали правові аспекти діяльності органів та підрозділів прикордонного відомства, дізнавалися про професійно важливі якості особистості керівника, які необхідні для успішного виконання завдань за призначенням.

Підводячи підсумки зборів, заступник начальника Північного регіонального управління з персоналу полковник Юрій Якобчук нагадав присутнім про вимоги Голови Держприкордонслужби України щодо персональної відповідальності  прикордонників  за скоєння правопорушень».

«Ви – майбутнє нашої служби. Якою вона буде залежить від кожного з вас. Я впевнений, ви станете гідними продовжувачами справ попередніх поколінь прикордонників, які мужньо боронили рубежі нашої держави. На вас попереду чекає багато випробувань, через які ви пройдете з честю, якщо будете завжди працювати над собою. То ж нехай вам щастить» – наголосив заступник начальника управління.

Віктор Вирва

Джерело: 1.zt.ua