Тепер у Житомирі є сертифіковані спеціалісти, які можуть працювати з учасниками АТО та їх сім’ями

26 Червня 2015 11:09
1.zt.ua

1.zt.ua

Викладачі кафедри соціальної та практичної психології ЖДУ ім. І. Франка продовжують готуватися до психологічної роботи з учасниками АТО, їх сім’ями та вимушеними переселенцями.

З цією метою у травні-червні 2015 року 18 викладачів кафедри соціальної та практичної психології соціально-психологічного факультетуІ. А. Гречуха, Т. М. Шапран, І. В. Кирильчук, К. П. Гавриловська) пройшли навчання за відповідними програмами. Про це інформує прес-служба університету. На першому етапі викладачі взяли участь у чотирьохденному навчальному семінарі «Основи травмофокусованої когнітивно-поведінкової психотерапії».

Тренери — Вікторія Горбунова та Віталій Климчук.

На другому етапі, 20-21 червня 2015 року викладачі кафедри взяли участь у науково-практичному семінарі на тему: «Групові методи психотерапії і психологічного консультування в програмах реабілітації учасників АТО та їх сімей».

Ведучий семінару — офіційний викладач і супервізор практики міжнародного класу ППЛ, кандидат психологічних наук, доцент Максим Євгенович Жидко.

Тепер у Житомирі є сертифіковані спеціалісти, які можуть працювати з людьми, які пережили травмуючі події, у тому числі і з учасниками АТО, їх сім’ями та вимушеними переселенцями.

Джерело: 1.zt.ua