В Бердичеві депутати проголосували за переіменування 10 вулиць

1 Липня 2015 19:29
1.zt.ua

1.zt.ua

Одразу 10 бердичівських вулиць та провулків у Бердичеві змінять свої назви: за відповідне рішення проголосували на останній сесії депутати міської ради.

Про це повідомляє “ВІК“.

Розглянувши пропозицію міського голови Василя Мазура щодо надання вулицям імен бердичівлян, котрі загинули під час проведення АТО та керуючись Порядком про перейменування назв вулиць, провулків і площ та «декомунізаційними» законами, народні обранці вирішили перейменувати: вулицю та провулок Енгельса – на вулицю та провулок Віталія Дульчика, вулицю 60-річчя СРСР – на вулицю Романа Абрамова, вулицю та провулок Будьонного – на вулицю та провулок Євгена Старікова. Ім’я Рози Люксембург замінять на ОлегаРеготуна, а Димитрова та Урицького – відповідно, на Сергія Сідлецького та СергіяКовтуна.

Вулиця Наркоматівська та однойменний провулок носитимуть віднині ім’я Олександра Ковальчука, вулиця та провулок 10-ї П’ятирічки – Олександра Пителя. Змінять свої назви також ІІІ провулок Шелушкова та вулиця 25-го жовтня: перший носитиме ім’я ОлександраВенгера, друга – Юрія Панасюка.

Джерело: 1.zt.ua