Жителі Житомирщини активно порушують правила рибальсьва

17 Липня 2015 12:18
1.zt.ua

1.zt.ua

У більшості випадків вказані особи знаходились на березі річки з сітками, що є також порушенням, п.3.14 правил любительського та спортивного рибальства.

Про це повідомляє управління рибоохорони в Житомирській області.

Не обійшлось і без грубого порушення правил рибальства (рибальство із застосуванням вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), електроструму, вибухових або отруйних речовин, колючих знарядь лову, промислових знарядь лову особами, які не мають дозволу на промисел, та інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих чи інших матеріалів усіх видів і найменувань, про що було складено 52 адміністративні протоколи.

Крім цього, до адміністративної відповідальності притягнуто 5 правопорушників за ст.88-1 КУпАП. Дані особи порушили порядок придбання та збут об’єктів тваринного та рослинного світу, а саме здійснювали продаж риби без документів, що засвідчують законність її придбання та сертифікатів якості.

За вищевказані адміністративні правопорушення накладено штрафів на суму 9 384 грн. та нараховано збитків 25 313 грн., усі кошти надійдуть до бюджету України.

В разі, якщо Ви стали свідком правопорушення на водоймах Житомирщини просимо повідомляти про такі факти за телефоном “гарячої” лінії Житомиррибоохорони (0412) 27-57-81

Джерело: 1.zt.ua