Десантники 95-ї бригади звернулися до військовослужбовців України(відео)

18 Липня 2015 13:32
1.zt.ua

1.zt.ua

Десантники другого батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади  звернулися до всіх військовослужбовців України, а також до тих, хто має військову спеціальність. Звернення записала журналістка  “Подробиць“.

У своєму відеозверненні, бійці нагадали, що обов’язок військових не тільки відслужити визначений термін, але і захищати свою країну згідно присязі, не дивлячись на те, чи пора додому чи ні.

“Серед нас всі дємбєля, але ми залишаємося за наказом президента. Ми пройшли аеропорт, Дебальцеве та інші точки. Хлопці, не треба піднімати паніку серед Збройних сил. Давайте воювати стільки, скільки треба”, – звернулися бійці до 17-ї танковой бригади, дємбєля якої поскаржилися, що їх не відпускають додому.

Також, бійці звернулися до всіх, хто не йде на фронт, а показує свій патріотизм влаштовуючи бійки в барах і на дискотеках і покликали їх довести свою любов до Батьківщини на передовій.

“Генерали диванних військ, покажіть тут, що ви мужики. Не треба показувати, які ви герої на дискотеках і в шинках. Бо, як служити, так всі хворі, а, як вдома – так всі герої”, – впевнені солдати.