Коростенці збирають кошти на допомогу військовим продаючи мангали “Палаючий Кремль”

24 Липня 2015 11:44
1.zt.ua

1.zt.ua

Нещодавно голова “Коростенського центру допомоги родинам військовослужбовців учасників АТО” Олег Мейнарович, голова Коростенської міської громадської організації “Жіноча рада” Світлана Загоруйко відвідали родини поранених в АТО військовослужбовців та передали кошти для лікування.

Гроші були отримані в ході акції “Допоможи воїнам-героям” з продажу мангалів “Палаючий Кремль”, вироблених на заводі “Теплотехнічного обладнання”. Отож по 500 гривень вручили Володимиру Супруненку, Олександру Сарнавському, Євгену Селезньову та Юрію Петровському. Всі вони, внаслідок участі в бойових діях, отримали контузію. Поранені під час служби Денис Білявський та Ярослав Цицуєв отримали допомогу в розмірі 1000 гривень – у їхніх сім’ях минулого місяця сталась і приємна подія: в обох народилися сини.

Також допомога в розмірі 1000 грн. була передана  сім’ї Андрія Ушакова, який має вогнепальне та осколкове поранення і в даний час перебуває на лікуванні у військовому шпиталі. Як зазначає Світлана Загоруйко, акція благодійної допомоги є безстроковою і триватиме й надалі.

Джередо: “День

Джерело: 1.zt.ua