Житомирська область отримає 6 мільйонів субвенції з державного бюджету на поліклініку в райцентрі

7 Серпня 2015 12:44

Житомирська область отримає 6 млн грн субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Відповідну постанову Кабінету міністрів 3 серпня підписав прем’єр-міністра Арсеній Яценюк.

«Передати головним розпорядникам бюджетних коштів бюджетні призначення, передбачені у 2015 році Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету (загальнодержавні витрати) за програмою 3511090 «Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом Міністрів України», у сумі 876 577 тис. гривень. Передачу бюджетних призначень здійснити в межах видатків розвитку. Затвердити: розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами згідно з додатком 2; перелік об’єктів, що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій згідно з додатком 3», – йдеться у документі.

Відповідно до розподілу, обласний бюджет Житомирської області поповниться на 6 млн грн.

Житомир.info: Житомирська область отримає 6 мільйонів субвенції з державного бюджету на поліклініку в райцентрі

Житомир.info: Житомирська область отримає 6 мільйонів субвенції з державного бюджету на поліклініку в райцентрі

У переліку об’єктів, що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету, є дві позиції по Житомирській області: добудова районної поліклініки, м. Радомишль – 1 млн грн; будівництво поліклініки на 300 відвідувань, м. Радомишль – 5 млн грн.

Розпорядники коштів повинні щомісяця до 5 числа подавати Міністерству фінансів звіту про використання бюджетних коштів у розрізі бюджетних програм, напрямів, об’єктів і заходів.

Джерело: zhitomir.info