Житомирянки здобули нагороди на Чемпіонаті світу з боротьби самбо

16 Жовтня 2015 11:59
1.zt.ua

1.zt.ua

Троє житомирянок виграли бронзові нагороди на Чемпіонаті світу з боротьби самбо серед молоді, юнаків та дівчат, який відбувся в Ризі (Латвія) 08-11 жовтня.

«Динамівка» Анастасія Шевчук (тренер Дмитренко С.Г.) зайняла 3 місце ваговій категорії до 80 кг серед молоді. Також бронзу виграли представниці ДЮСШ №2 Наталія Парфенюк у ваговій категорії до 60 кг серед молоді та Катерина Хомяк (тренер Голуб В.Ю.) у ваговій категорії 60 кг серед дівчат.

Загалом збірна команда України на чемпіонаті світу здобула 24 нагороди (6 золотих, 5 срібних та 13 бронзових). Чемпіонат Світу зібрав більш ніж 400 учасників з понад 40 країн

Відзначимо, що Наталія Парфенюк – студентка 4 курсу гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету. Дівчина поєднує навчання із тренуваннями і змаганнями в Ураїні та за кордоном.

Цьогоріч з нагоди Дня молоді спортсменку нагородили стипендією у рамках комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини». Зокрема,   грошову винагороду Наталія Парфенюк отримала у номінації «За спортивні досягнення». На той час вона вже була майстер спорту України, бронзова призерка Чемпіонату Європи  з самбо серед молоді 2015 року, багаторазова чемпіонка України з самбо, призерка міжнародного турніру по дзюдо. Тепер має чергову перемогу на світовому рівні.

У 2014 році  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради   відзначило студентку ЖДТУ Наталію Парфенюк у номінації «Кращий спортсмен».

За матеріалами прес-служби ЖДТУ

Джерело: 1.zt.ua