В Україні почався ажіотаж на субсидію

25 Жовтня 2015 13:16
 BusinessUA.Com

BusinessUA.Com

З початку жовтня, коли в країні почався опалювальний сезон, в організаціях, що займаються оформленням субсидій, спостерігається справжній ажіотаж.

Українці зізнаються, що бояться нових квитанцій, які прийдуть на початку наступного місяця. Згідно з останніми даними, за субсидіями звернеться кожна четверта українська сім’я, не рахуючи тих, хто зміг оформити пільги раніше. Тільки за перший тиждень поточного місяця організації оформили субсидії на триста тисяч українців. В Кабміні кажуть, що такої кількості звернень не було жодного разу, але заспокоюють – усі громадяни, яким призначені пільги, свої субсидії отримають.

Днями Арсеній Яценюк заявив, що до 8 жовтня всього в Україні було оформлено три мільйони триста тисяч субсидій, проте напередодні представники Міністерства соцполітики назвали зовсім іншу цифру – понад 3 мільйони 600 тисяч громадян скористалися програмою субсидування. Тобто 300 тисяч за декілька тижнів.

Відзначимо, якщо до 30 листопада субсидії не оформити, квитанції будуть приходити з урахуванням підвищення тарифів, і вам доведеться виплачувати суму, на 70 відсотків перевищує ту, що ви робили в минулому сезоні.

Джерело: businessua.com