Як самостійно зробити грим на Хеловін

31 Жовтня 2015 12:47

Будь-хто, хто хоч раз святкував Хеллоуїн, робив це, скоріш за все, у самостійно зробленому костюмі та страшному гримі. Це дуже просто. Тому спеціально для вас я підготувала пару-трійку нескладних рецептів, які точно зроблять ваш образ страшним. В принципі, в магазинах сьогодні продається безліч товарів для Хеллоуїна: шрами, вивалені очі та інші “прикраси”. Звчайно, хтось не хоче витрачати гроші, час на відвідування магазинів, але все таки збирається на вечірку – що робити?

Маєте бажання пофантазувати, згадати уроки з трудового навчання? Пропоную вам зробити грим самостійно.

Штучний шрам

Вам знадобиться:

  • Клей (підійде ПВА)
  • Тональний крем
  • Пудра і пензлик

За допомогою цих засобів можна створити шрам на будь-якій відкритій частині тіла.

Послідовність:

  • Клей вичавлюємо на потрібне місце, розмащуємо рівним шаром. Даємо злегка застигнути (2-3 хвилини)
  • Потім пальцем обережно починаємо з одного кінця “скочувати” клей. У вас вийде щось на кшталт джгутика.
  • Коли цей джгутик досягне достатнього розміру, візьміть тональний крем і повільно, щоб не пошкодити джгутик, замалюйте клей.
  • Під кінець потрібно взяти пудру і широким пензлем нанести її на “шрам” і шкіру навколо нього, щоб ваш “шрам” мав однорідний колір.

Привид

Мабуть, всі дивилися мультфільм “Каспер” і мріяли хоч на хвильку “опинитися в його шкурі”. Ці істоти білі та напівпрозорі. Напівпрозорості можна досягти за допомогою макіяжу: вибілити себе пудрою, а очі підвести темним.

Вампір

Обличчя потрібно пофарбувати білим, очі — підвести чорним і густо нафарбувати вії тушшю. Губи повинні бути яскраво-червоними. Звичайно, в ідеалі вам варто придбати накладні ікла або (якщо вистачить фантазії) зробити їх самостійно.

А ось ще кілька ідей для натхнення 🙂

 

Джерело: UA Modna