У Житомирі змагалися за титул “Міні Міс Житомир-2015” та “Міні Топ-Модель-2015”

17 листопадаа 2015 12:41

У Житомирі серед 12 юних красунь під час конкурсу в обласній філармонії 13 листопада журі обирали найкращих. Зокрема, 9 учасниць змагалися за титул “Міні Міс Житомир-2015”, а решта – за звання “Міні Топ-Модель-2015”.

Цей конкурс краси і таланту вже вкотре проводить модельне агенство «Gloria ModelS» разом з партнерами й спонсорами серед дівчат віком 4-10 років.

Цьогоріч конкурсантки дефілювали під час 4 яскравих виходів – патріотичного (у жовто-блакитних костюмах з кульками), карнавального, а також у образах білосніжних ангелів з крилами та зірок телеекранів.

У перервах між виходами глядачів розважали співочі таланти Житомира.

Подарунки, стрічки та корони отримали абсолютно усі учасниці, серед яких визначали Першу Віце Міні-Міс, Міні-Міс і володарку Гран-Прі.

Таким чином, Анастасія Дорошенко (4 роки), Анастасія Прозор (7 років) та Дар’я Очеретенко (10 років) стали переможницями конкурсу «Міні-Міс Житомир-2015». Звання «Міні Топ-модель-2015» віднині має 10-річна Альбіна Черкавська. Варто зауважити, що у цих дівчат є досвід не лише участі в конкурсах краси різного рівня, але й зйомок для відомих модних журналів та професійні фотосесії для різноманітних проектів.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського у соцмережі

Джерело: 1.zt.ua