Житомирським дітям провели майстер-класи з скраббукінгу та арт-терапії

25 листопадаа 2015 10:48
1.zt.ua

1.zt.ua

З нагоди святкування Всесвітнього дня дитини в Центрі розвитку «Новий Час» у Житомирі проведено  безкоштовні психологічні та мовні тренінги для дітей від 9 до 16 років.

« Зараз в Житомирі активно реалізовується проект «Europejska Polska»в рамках кінцевого етапу проекту «Szkoła Polonijnych Liderów Lokalnych» («Школа Полонійних Лідерів Локальних»). Наша частина – це проведення Відкритого Молодіжного Форуму «Житомирські ініціативи», – говорить Ірина Яцик, керівник ГО «Молодіжна Фундація Європейських ініціатив».

І поки батьки готують презентації своїх ідей щодо створення молодіжного центру в Житомирі на форум, діти в цей час обговорювали розуміння дружби на занятті по арт-терапії ( тренер Руслана Іщук), розвивали моторику на майстер-класі по скраббукінгу (тренер Юлія Хайнацька), розмовляли жестами на дактилі із Наталією Фещенко. Також для дітей було проведено заняття по розвитку логічного та абстрактного мислення за допомогою сучасних настільних ігор.

До такого інтерактивного святкування Всесвітнього дня дитини долучилось Житомирське управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, яке очолює Ірина Ковальчук, яке нагородило учасників тренінгів книгами « Стратегія успіху».

Дивлячись на щасливі обличчя дітей після тренінгів, розумієш, що освіта, незалежно від того, яка вона: формальна, неформальна чи інформальна,- це інвестиції в майбутнє. І це майбутнє для нашого Житомира мусить бути гідним!

Джерело: 1.zt.ua