Житомиряни можуть оформити субсидії через Інтернет

26 листопадаа 2015 09:32

2

Для оформлення субсидії мешканцям Житомирщини більше не обов’язково відвідувати органи соціального захисту населення. З 20 листопада українці можуть оформити субсидію через Інтенет за допомогою iGov.

“Міністерство соцполітики стало одним із перших, хто публічно підтримав проект iGov на національному рівні. Сьогодні ми оголошуємо, що завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov по всій Україні! Раніше ця послуга була доступною тільки в Дніпропетровській області та ще в декількох містах”, – розповів ІТ-директор ПриватБанку і координатор iGov Дмитро Дубілет.

Протягом 1-2 тижнів житомиряни та мешканці інших областей України зможуть подавати заявки на оформлення субсидії та отримувати офіційні відповіді, не відвідуючи органи соціального захисту.

“Держава запустила крутий сервіс, не витративши на це жодної копійки з бюджетних чи грантових коштів (велика подяка ІТ-волонтерам!). Зовсім скоро ми запустимо по всій країні й інші послуги Мінсоцполітики, які раніше діяли лише в Дніпропетровську, наприклад, допомога по догляду за дитиною”, – зазначив Дмитро Дубілет.