Світлини проекту «Рани» покажуть у “політесі”

30 листопадаа 2015 10:35
1.zt.ua

1.zt.ua

30 листопада 2015 року у Житомирському державному технологічному університеті (другий поверх, музей) презентують проект «Рани» про українських військових та їхню реабілітацію очима американського фотографа Йосифа Сивенького.

Проект «Рани» про тему, яка лишається поза увагою міжнародної та української громадськості: проблеми, що стоять перед тими, кого було поранено у війні за українську Європу та демократичне майбутнє, їхні довгострокові витрати на медичне обслуговування, пенсії, фізичну терапію, професійну підготовку, ПТСР та інфраструктуру для людей з обмеженими можливостями. Відтак, проект призначений для інформування і заохочення до дискусії українців про масштабну реінтеграцію поранених солдатів та активістів до повсякденного життя, а також щоб надихнути допомагати іншим.

Світлини проекту «Рани» американського фотографа, який мешкає у Україні з 2003 року, пропонують вхід до світу поранених активістів і солдатів, а також того, як на них впливають наслідки революції, акти війни та тероризму, скоєних Росією та її довіреними особами.

Фотовиставка «Рани» працюватиме протягом двох тижнів на другому поверсі Житомирського державного технологічного університету за адресою: м. Житомир, вул. Черняховського 103.

Нагадаємо, що раніше житомирни могли бобачити дану виставку у ЖДУ ім.І.Франка.

Джерело: 1.zt.ua