Житомирський бронетанковий завод отримає замовлення від Міноборони

10 Грудня 2015 13:59
www.zhitomir.info

www.zhitomir.info

Міністерство оборони України збирається закупити у Житомирського бронетанкового заводу 79 запасних частин та комплектуючих до бойових машин піхоти.

Про це йдеться в оголошенні про проведення переговорної процедури закупівлі, опублікованому на сайті Державних закупівель.

На комплектуючі Міноборони збиралося витратити понад 10 мільйонів гривень, ціна пропозиції Житомирського бронетанкового – 7,6 млн грн.

За умовами договору, Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» має до 22 грудня доставити запчастини та комплектуючі у Київ.

В обґрунтуванні переговорної процедури закупівлі йдеться, що 79 найменувань – це потреба в закупівлі запасних частин до БМП підрозділів (військових частин) Збройних Сил України, що беруть участь у проведенні антитерористичної операції на територіях Донецької та Луганської областей.

«Враховуючи нагальну потребу у закупівлі запасних частин та комплектуючих до бойових машин піхоти в кількості 79 найменувань, закупівля бронетанкового майна здійснюється за переговорною процедурою закупівлі. Підтвердженням того, що виникла нагальна потреба у закупівлі запасних частин та комплектуючих до бойових машин піхоти, є експертний висновок заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 20.11.2015», – йдеться в документі.

За інформацією Вікіпедії, бойова машина піхоти (БМП) — це узагальнена назва бойової техніки, бойова броньована гусенична машина.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 року Міноборони замовило у Житомирського бронетанкового заводу 60 комплектів гусениць до БМП за 10 млн. грн.

Джерело: Житомир.info