В Житомирі відкрили “Грудневі вечори” класичної музики

11 Грудня 2015 10:55
1.zt.ua

1.zt.ua

У приміщенні Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера 9 грудня відбулося відкриття традиційних «Грудневих вечорів» класичної музики, повідомляє ЖОДТРК.

У перший вечір симфонічний оркестр Черкаської обласної філармонії під диригуванням заслуженого діяча мистецтв України Олександра Дяченка представив класичні твори світової та української класики. А саме – Джузеппе Верді, Джакомо Пуччині, Петра Чайковського. Гучними оплесками глядачі в залі сприймали також українські народні пісні в обробці оркестру та у виконанні солістів черкаської філармонії. Від тих справжніх овацій музиканти оркестру виконали твори на біс і отримали дипломи від директора житомирської філармонії Петра Даценка.

У програмі «Грудневих вечорів» 10 та 11 грудня прозвучать класичні твори у виконанні академічного камерного оркестру «Кантабіле», солістки Алли Кащенко та оркестру класичної музики імені Бориса Лятошинського Національного будинку органної та камерної музики України. Глядачі з нетерпінням чекають кожного концерту.

Джерело: 1.zt.ua