Ідеї новорічного декору для житомирян

12 Грудня 2015 11:05

27

Здається, що ще багато часу до самого Нового року. Але насправді, дні просто миготять. Та краще про все подбати заздалегідь. Чесно кажучи, терпіти не можу бігати 30 та 31 по магазинах у пошуках чогоcь чергового з подарунків, для прикраси будинку і т. д.

Народу – не проштовхнешся, всі задумки тут же збиваються. І часто купуєш зовсім не те, що планувалося і хотілося. Тому пропоную сьогодні поговорити про ідеї для нового року.

Сама підготовка до свята дає нам прекрасну можливість проявити творчість, всю фантазію, вигадати щось новеньке і незвичайне. Причому, творчість може згуртувати всю сім’ю. Адже діти наші – такі вигадники. Спільна радість оформлення і створення затишку вдома, виготовлення подарунків своїми руками – що може бути краще?

Напевно, кожен з нас кожен рік планує все це. Ми говоримо собі: «цей рік я точно буду наперед всім займатися, зроблю подарунки від душі, все буде по-іншому». Не завжди, правда, час знаходиться. Але якщо почати підготовку трохи раніше звичайного, думаю, багато чого цікавого можна зробити своїми руками. Адже в такі подарунки вкладається душа, тепло і їх ні з чим не порівняти. І до того ж дуже економиться бюджет сім’ї.

Я сподіваюся, якщо у мене теж все вийде, у своєму блозі присвятити кілька статей такій підготовці. Давайте разом обговорювати і готуватися до свята. Якщо у когось є свої ідеї, пишіть. З радістю опублікую цікаве і пізнавальне для нас усіх.

Отже, ідеї оформлення для нового 2015 року.

Іграшки, які можна зробити з простого арахісу. Просто пофарбувати його в різні тони, приробити ниточку і все – можна вішати на ялинку. А там ще побажання якісь написати. Просто і трохи незвично. Подивіться всі на фотографіях. Думаю, що ваші ідеї можуть, бути набагато більш творчими.

А ось як можна зробити Діда – Мороза з допомогою орігамі. Думаю, діти будуть в захваті.

Цікаві ідеї для нового року. Сніговики з шкарпеток.

Якщо у вас є білі шкарпетки чи колготки (колишні дитячі), то такі сніговички точно порадують вас або ваших друзів. Чудово підійдуть і шкарпетки з орнаментом. Набийте їх пшоном, гречкою, подумайте, як прикрасити. Можна морквиною, гудзиками, нитками, можна іншими способами. Основа для ідей.

Новорічні ідеї з куль з нитками.

Надути кульку. Скористатися клеєм ПВА, обмотати дуже акуратно кульку нитками. Як тільки висохне, кульку здути.

Ідеї для нового року з макаронних виробів.

Напевно, в кожному будинку є черепашки, пір’я, бантики або спіралі з макаронів. Дуже просто пофарбувати їх в перламутровий колір, втягати ниточку – і все готово вішати на ялинку або в подарунок комусь загорнути.

Дуже багатьом і дорослим, і дітям подобаються сніжинки. Така воля для фантазії. Можна скачати готові шаблони тут. Вирізуйте, розвішуйте – нехай сніжний настрій радує вас.

Оформлення столу і вдома за допомогою фруктів. На цій картинці можна подивитися ідеї з яблук. Хоча яблука і не вважаються новорічним атрибутом, але ідеї заслуговують уваги. Можна зробити вінок з мандаринів. Думаю, дуже красиво і стильно вийде.

А ось які ідеї для нового року можна придумати з допомогою лампочок. Тут і фарби, і пряжа, і залишки всіх ниток , стрічок – і знову ж ваша фантазія. Ось для неї основа. Я завжди, коли бачу все таке гарне, відразу дістаю щось своє і починається творчість. Дорогого коштує.

Ідеї подарунків на Новий рік. Подивіться, як можна незвично оформити кружки, зв’язати буквально кілька сантиметрів і зовсім інший вигляд у кружки. І не обпечешся і можна навіть стару манжету тут готову використати. Трохи додати ще до неї тепла і все готово. Думаю, той, хто буде користуватися таким кухлем, буде дуже довго згадувати вас.

Ідеї для нового року з повітряними кулями. Можна зробити просто на прозорій або білій кулі портрет. Не вмієте самі малювати, принесіть фотографію для того, хто з цим впорається. Два шриха – і все готово. А як приємно таку кульку-автопортрет отримати в подарунок.

Також можна використовувати кулю з монеткою або бажанням. Напишіть для своїх самих близьких найтепліші слова побажань, бути може, на ялинці декілька таких куль і тільки одина – на щастя з монеткою. Придумайте те, що саме вам ближче.


Ідеї для нового року з бісеру.

Напевно, у багатьох знайдуться залишки бісеру, намисто, які вже не носять. Можна все скомпонувати і отримати цікаві ось такі сніжинки.

Хочете стати Попелюшкою хоча б у новорічну ніч? Ось ідеї, як можна просто привести в порядок босоніжки або туфлі і стати на вечір чарівницею. Причому, краще проводити експерименти з взуттям, що вже послужила вам життя. Треба тільки підібрати відповідну фарбу і все.

Не викидайте пластикові пляшки за останній час. Їх них можна зробити приголомшливі сніжинки. Використовувати можна тільки нижню рельєфну частину від пляшки. Для цього потрібно відрізати саму нижню частину пляшки, зробити з допомогою шила дірочку, намалювати сніжинку і щось придумати, як її можна буде повісити.


Листівки своїми руками – правда, ручна робота завжди викликає захоплення? І такі листівки, не так дешево коштують. Можна все зробити і самим. Смужки паперу прямокутної форми, які потім складаються в гармошку і приклеєні на красивий, стильний фон листівки – просто навіть для дитини. Далі, знову ж ваша фантазія, яка не має меж.

Ідеї для нового року з кулями з пляшок.

Пляшку порізати на тонкі кільця, все скріпити і прикрасити. Стильно і незвично.

Сніговиками можуть стати на цей час  будь-які предмет білого кольору. Прикрасити вазу, салатник, навіть холодильник – проявляйте і тут свою творчість.

Ось ще одна цікава і нескладна у виконанні новорічна ідея – мереживна куля. Для цього необхідна сама куля, мереживо якомога легше і клей.

Навіть прищіпки для білизни можуть бути пущені в справу. Їх можна пофарбувати, поєднати і зробити затишний вінок – прикраса для дому.

Якщо ви купите трохи незвичайні канцелярські кнопки, то на заготовку можна їх прикріпити і зробити стильну ялинку.

Ялинка може бути і в такому дуже простому варіанті. Ялинку на паличках – дуже просто виконати, а виглядає дуже непогано.

Також ви можете для ваших близьких зробити новорічні фотографії. Просто вибрати новорічний фон для фотографії, якщо володієте фотошопом, то далі – більше можливостей.

Якщо у вас є палички кориці, то можна зробити стильну куля їз них. На малюнку показана послідовність дій.

Хочете зробити подарунок пам’ятним? Один з варіантів – іменна куля. Фарбу нанести на долоню, далі притулити в кулі пальцями, після отриманого відбитка придумати щось своє. На картинці – одна з ідей.

Навіть форми для випічки можна перетворити в такий вінок. Пофарбуйте їх харчовою фарбою, щоб можна було використовувати в подальшому.

А от якого янголятка можна виготовити своїми руками. На малюнку все покроково показано.