Як цієї ночі “ворожити” на Андрія

12 Грудня 2015 13:04

199

У ніч на Святого Андрія, з 12 на 13 грудня, творяться містичні речі і навіть дива. Якщо гадати у ніч на Андрія, можна зазирнути у майбутнє.

Хочеш дізнатися ім’я свого нареченого, коли чекати запрошення заміж, а також як скоро здійсниться твоє заповітне бажання? Вибирай ворожіння на Андрія.

1. Ворожіння на Андрія на квасолинках або горошинах

Сконцентруйся на задуманому, повторюючи про себе заповітне бажання або хвилююче запитання, при цьому тримай у руках жменю квасолинок або горошинок. Потім опусти їх у мисочку та починай вибирати по зернятку, примовляючи на кожне зернятко «збудеться», «не збудеться» (як варіант: «так», «ні», «можливо»).

2. Ворожіння на ім’я нареченого

У ніч на 13 грудня поклади під подушку мішечок із написаними на окремих папірцях чоловічими іменами (11 імен пиши на свій розсуд, можеш вибирати з друзів-знайомих, а один папірець залиш порожнім).

Уранці, 13 грудня витягни один із папірців. Яке ім’я випаде – так і зватимуть твого майбутнього чоловіка. Якщо тобі дістався пустий папірець, це означає, що ім’я судженого доки залишиться таємницею.

3. Ворожіння на весілля

У ніч на Андрія усамітнися в кімнаті, щоб тобі ніхто не заважав. Подумай про те, яких змін ти хочеш в особистому житті – вийти заміж, зустрічатися з гідним чоловіком, бути коханою або бути вільною.

Візьми мисочку та насип туди пшениці, потім опусти в неї каблучки – золоту, срібну, з дорогоцінним каменем, просту. Перемішай із пшеницею, зробивши так, щоб каблучки не було видно.

Заплющ очі, ще раз подумай про потаємне – і тягни каблучку. Попалася срібна – зустрінеш другу половинку, золота – одержиш запрошення вийти заміж, із камінчиком – будеш кохана, проста – шукатимеш свою долю.

4. Ворожіння на цибулі

У ніч з 12 на 13 грудня візьми кілька цибулин, на кожній напиши ім’я хлопця і помісти цибулини у воду. Яка цибулина першою проросте, від того й чекай запрошення заміж.

Зверни увагу: імена мають бути реальних людей, звісно, за бажання можеш «посадити» цибулинку з написом “таємничий незнайомець”. Хто знає, раптом ти ще не познайомилася з майбутнім чоловіком.

5. Ворожіння на бажання

У ніч на Святого Андрія візьми нову коробку сірників, тримай її у руках і зосередься на своєму бажанні або запитанні, відповідь на яке ти б хотіла отримати в долі. Потім витягуй по черзі сірники.

На кожен сірник примовляй «збудеться», «не збудеться» або «так», «ні». Останній сірник – і буде відповіддю.

6. Ворожіння на сон, що наступає

Візьми жменю конопель, вийди опівночі надвір і три рази обійди довкола будинку, посипай насінням і промовляй “Я, святий Андрію, Конопельки сію! Дай-же, Боже, знати, з ким весілля  грати”. І наречений тобі точно насниться!

7. Ворожіння за ім’ям незнайомця

У ніч з 12 на 13 грудня, напередодні Святого Андрія, вийди на вулицю і запитай ім’я у першого зустрічного, але тільки незнайомого чоловіка. Яке ім’я назве незнайомець – таким буде ім’я твого майбутнього нареченого.

Зверни увагу: «підмовлені» друзі або братися за незнайомців не вважаються!