Бути чи ні соціальному МРТ у Житомирі?

17 Грудня 2015 13:25
1.zt.ua

1.zt.ua

Конфліктна ситуація, що склалася навколо придбання та встановлення МРТ  в обласну клінічну лікарню ім. О. Ф. Гербачевського вже в котре вийшла з під контролю. Влада області відмовляється перераховувати кошти за обладнання (а це майже 30 млн грн.), мотивуючи це тим, що жодних документів, які підтверджують реальну дату виробництва МРТ (за умовою це має бути 2015 рік) немає.

Активісти ж наголошують на тому, що за відмовою у сплаті коштів стоять «певні схеми» домовленостей, і людей просто вводять в оману. Тому сьогодні, представники влади навідалися до комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради, на території якої зберігається досить коштовне обладнання.

Анжеліка Лабунська, голова Житомирської обласної ради та Геннадій Дмитренко, перший заступник голови Житомирської ОДА, зустрілися з директором комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради Володимиром Гришковцем з метою перевірки документів, які засвідчили б, що привезене з Голландії обладнання дійсно нове та вироблене у 2015 році. Також, під час зустрічі було підняте питання й щодо приміщення, в якому на разі зберігається обладнання та того, в якому мають встановити МРТ.

Джерело: 1.zt.ua