Двоє представників Житомирщини змагатимуться за кубок Буковеля з фрі-файту

15 Січня 2016 10:27

4

Другий тур кубку Буковеля з фрі-файту відбудеться вже цієї суботи, 16 січня.

Участь у змаганнях візьмуть двоє представників Житомирщини – коростенець Дмитро Гурківський у ваговій 61 кг. та житомирянин Богдна Лисенко (83,9 кг.)

Вагова категорія 61,2 кг.

Коростенець Дмитро Гурківський – кандидат в майстри спорту України, переможець кубку України 2014 року, вихованець СК “Сокіл-Житомир” (тренер – Євстаф’єв Ю.В.). Його суперниками стануть віце-чемпіон світу та чемпіон України з фрі-файту Тарас Титаренко, віце-чемпіон України бронзовий призер кубку України Роман Колотвін та чемпіон Чернівецької області з ММА Дмитро Дивоняк.

Не зважаючи на очевидну фаворитність Тараса Титаренко ризикнемо припустити, що результат цієї четвірки абсолютно непередбачуваний. Стрімко набирає обертів Роман Колотвін, який досі ховався в тіні юніорського дивізіону, але за результатами минулого року посів друге місце в рейтингу дивізіону Еліта!

Не менш молоді, але і не менш претендують на перемогу Дмитро та Денис.

Усі четверо спортсменів – вихованці абсолютно різних тренерів, неможливо передбачити який гейм-план підберуть команди для своїх спортсменів. Тим більше, що перший суперник визначається жеребом безпосередньо в залі за годину до поєдинку. Але в одному можна бути впевненим – жоден з четвірки не їде програвати! Тож, який би гейм-план не підібрали команди, сподіваємось на безкомпромісні та цікаві поєдинки!

У цій четвірці за результатами рейтингу 2015 року розсіюються Титаренко Тарас та Колотвін Роман, а Дивоняк Дмитро та Гурківський Денис тягнутимуть жереб.

Вагова категорія 83,9 кг.

Дякуємо жеребу і випадку – ніколи б в “ручному” режимі така б четвірка не підібралася. Досвідчені Олег Колотило та Дмитро Єфрємов, що переважають працювати в партері, проти молодих Богдана Лисенка (майстер спорту України, чемпіон України з фрі-файту, вихованець СК “Сокіл-Житомир”, тренер – Гінгізов О.М.) та Дениса Левченко. Як показали UCG III та п’ятий сезон Кубку Буковеля у Богдана, а значить і у Дениса, один шанс – рух-удари-рух. І сподіватися що в суперників функціоналка почне підводити в другій половині поєдинку. а там нарощувати темп.

Цікаво, що Олег і Богдан вже зустрічалися рівно рік назад – у фіналі другого туру п’ятого сезону Кубку Буковеля. Богдан став тоді автором найгучнішого апсету, у напівфіналі  технічним нокаутом відправивши на лаву запасних Франчука Ярослава (до речі Ярослав цього року вже у Гранд-Фіналі!), але програв у фіналі Олегу. Та у Богдана був цілий рік на підготовку, і його перше місце серед всіх спортсменів за результатами виступів у всеукраїнських змаганнях в 2015ому році свідчить само за себе!

У цій ваговій категорії за результатами рейтингу 2015 року розсіюються Лисенко Богдан та Колотило Олег, а Єфрємов Дмитро та Левченко Денис тягнутимуть жереб.

Джерело: zt.20minut.ua